Nuohouspalvelut

Nuohouspalvelut

Saat meiltä kattavat nuohouspalvelut Hyvinkäällä ja lähialueilla. Suoritamme savuhormien ja tulisijojen nuohouksia ja tarkastuksia sekä keskuslämmityskattiloiden sopimuspuhdistuksia. Lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaniemme kautta hormien korjauksia ja metallisia sadesuojia.

Yhteistyökumppaneidemme kautta saatte vaivattomasti piipunpään metalliset sadesuojat valmistettuina haluamastanne materiaalista.

Nuohous on ennaltaehkäisevää palontorjuntatyötä, sillä nuohooja huolehtii paloturvallisuudesta nuohoamalla savuhormit ja tulisijat. Lisäksi nuohooja tarkastaa käynnillään katon kulkutiet, tulisijojen ja hormien suojaetäisyydet sekä ilmoittaa havaitsemistaan vioista kiinteistön omistajalle ja paloviranomaiselle. Nuohoojalta saa myös opastusta tulisijan käyttöön.

Nuohooja Marko Vähä-Jaakkola
0400 612 599
marko.vaha-jaakkola@vaha-jaakkola.fi

Soita ja pyydä tarjous »

Varmistathan nuohoojiemme työturvallisuuden

Nuohoukset tulee suorittaa kerran vuodessa pienkiinteistöissä sekä ympäri vuoden käytössä olevissa vapaa-ajan asunnoissa. Kesäaikaan käytettävissä vapaa-ajan asunnoissa nuohoukset täytyy tehdä kolmen vuoden välein.

Keski-Uudenmaan alueella nuohoustoiminta on vapautettu 1.1.2015 lähtien. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä että asiakkaat voivat tilata työn alueella toimivilta nuohousalan yrittäjiltä kunnasta riippumatta. Työn suorittavalta nuohoojalta vaaditaan minimissään nuohoojan ammattitutkinto. Pätevyyden voi tarkistaa Nuohousalan Keskusliitosta www.nuohoojat.fi.

Ota yhteyttä »

24/7 Huoltopäivystys

Palvelemme sopimuksesta kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä »