Nuohous

Nuohous Hyvinkäällä ja lähialueilla

Nuohous on ennaltaehkäisevää palontorjuntatyötä, joka on tehtävä nuohoojan toimesta säännöllisesti. Nuohoukset tulee suorittaa kerran vuodessa pienkiinteistöissä ja ympäri vuoden käytössä olevissa vapaa-ajan asunnoissa. Kesäaikaan käytettävissä vapaa-ajan asunnoissa nuohoukset täytyy tehdä kolmen vuoden välein.

Meiltä saat tarvitsemasi nuohouspalvelut Hyvinkäälle, Helsinkiin ja muille lähialueille. Nuohoojamme huolehtii kohteesi paloturvallisuudesta nuohoamalla savuhormit ja tulisijat. Lisäksi hän tarkastaa käynnillään katon kulkutiet, tulisijojen ja hormien suojaetäisyydet sekä ilmoittaa havaitsemistaan vioista kiinteistön omistajalle ja paloviranomaiselle. Hän myös opastaa tulisijan käytössä.

Teemme myös keskuslämmityskattiloiden sopimuspuhdistuksia, ja tarjoamme yhteistyökumppaniemme kautta hormien korjauksia sekä metallisia sadesuojia haluamastasi materiaalista valmistettuna.

Ota yhteyttä ja tilaa nuohous!

Nuohooja Marko Vähä-Jaakkola
0400 612 599
marko.vaha-jaakkola@vaha-jaakkola.fi

Meiltä saat pätevöityneen nuohoojan

Keski-Uudenmaan alueella nuohoustoiminta on vapautettu 1.1.2015 lähtien. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että asiakkaat voivat tilata työn alueella toimivilta nuohousalan yrittäjiltä kunnasta riippumatta. 

Työn suorittavalta nuohoojalta vaaditaan minimissään nuohoojan ammattitutkinto. Pätevyyden voi tarkistaa Nuohousalan Keskusliitosta www.nuohoojat.fi.

Ota yhteyttä »

Camma Oy

Camma Oy toimii Uudenmaan alueella. Palvelemme kotitalouksia, taloyhtiöitä, huoltoyhtiöitä sekä julkista sektoria tarjoten heille monialayrityksen palveluita tiilikattojen kunnostuksista laajoihin kiinteistöhuoltotöihin.

Kattotöistä meiltä löytyy kokemusta yli 10 vuoden ajalta. Olemme luotettava kumppani lyhyisiin sekä pitkiin toimeksiantoihin. Asiakaskunnastamme löytyy pieniä yrityksiä sekä taloyhtiöitä, mutta myös valtakunnallisia toimijoita.

Ota yhteyttä »

Palvelut

  • tiilikattojen pesut, huollot ja puhdistukset kotitalouksille
  • pinnoittamattomien peltikattojen pesut ja kunnostukset
  • kiinteistönhoito 24/7 vuoden jokaisena päivänä
  • lumityöt, lumensiirto ja lumenpudotukset katolta
  • erikoispesut pihoille ja julkisivuille
  • taloyhtiöiden talonmies -palvelut

Laaja verkosto takaa onnistuneen lopputuloksen niin pienessä kuin suuressakin kohteessa. Pyydä tarjous meidän palveluista.

Ota yhteyttä »

​​​​​​​

24/7 Huoltopäivystys

Palvelemme sopimuksesta kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä.

Ota yhteyttä »